شرکت خوشه چینان دشت بیخویه برای اولین بار در ایران اقدام به خشک نمودن کرم خاکی با مدرنترین تجهیزات وخطوط تولید اروپایی نموده است.
کرم خاکی خشک با تجهیزات مدرن فوق بدون تغییر در رنگ وشکل وخواص وترکیبات شیمیایی به همان شکل اولیه وکاملا بهداشتی و به صورت صد در صد روده شویی شده تولید میگردد.
موارد مصرف کرم خاکی خشک:
1-پودر کرم خاکی در تولید لوازم آرایشی وبهداشتی
2- پودر کرم خاکی در تولید دارو
3-کرم خاکی خشک به عنوان غذای مکمل طیور
4-کرم خاکی خشک به عنوان غذای اصلی آبزیان زینتی وپرورشی
غذای ماهی
کرم خاکی با دارا بودن 70% پروتئین غذای بسیار خوبی برای ماهیان بخصوص ماهیان گوشت خار میباشد
اینجانب صادق فضلی افتخار دارم که این ماده پروتئینی با ارزش را برای پرورش دهندگان عزیز تولید و تهیه میکنم
09390076461
سودمندی های EM برای تولید ورمی کمپوست
ای ام ( EM ) چیست ؟
این اصطلاح بر گرفته از دوکلمه Effective Micro-Organisms و به معنی میکروارگانیسم های تاثیر گذار است.در واقع EM ترکیبی از باکتریهای سودمند است که بطور آزادانه در طبیعت وجود دارند .این مخلوط استحکام طبیعی خاک ،ورمی کمپوست،گیاهان،آب ،انسان وحیوانات را افزایش می دهد. EM بطور چشمگیری کیفیت و باروری ورمی کمپوست را بهبود میبخشد وهمین امر رشد وکیفیت محصولات را افزایش می دهد.
برخی از مزایای استفاده از محلول باکتری ای ام:
۱- زدودن کامل بو های ناشی از کود استفاده شده در بستر ها
۲- تسریع در کمپوست شدن و کاهش مدت دوره های ورمی کمپوست
۳- کمتر شدن ضایعات
۴- کاهش هزینه ها(با کمتر شدن زمان دوره و …)
۵- رشد سریع کرم ها
۶- رشد و تگثیر بیشتر و سریعتر کرم ها
۷- افزایش تولید مثل کرم ها
۸- ایجاد محیط مناسب برای رشد و تکثیر کرم ها
۹- کاهش مرگ و میر کرم ها
۱۰- از بین بردن حشرات موزی از قبیل مگس،پشه و …
۱۱- تنوع و افزایش میکرو ارگانیسم ها
۱۲- بالانس میکروارگانیزم های موجود در کمپوست
۱۳- متعادل و تنظیم کردن PH بستر کرم ها
۱۴- سرکوب پاتوژن ها و عوامل بیماریزا
۱۵- راحت کردن گوارش کرم ها
۱۶- بهبود در آنالیز ورمی کمپوست نهایی تولید شده
۱۷- تجزیه مواد مضر برای کرم ها (چربی ، روغن و …)
۱۸- تجزیه کود هایی که به هم چسبیده اند و قابل جداشدن از هم و همچنین قابل سرند کردن نیستند
۱۹- تولید مواد فعال مانند ویتامین ها، هورمون ها، آنزیم ها ، آنتی اکسیدان ها و آنتی بیوتیک ها
۲۰- سرکوب کردن به وجود آمدن قارچ های مضر مانند Fusarium , Actinomycetes
21- دارای مواد مخمر که خاصیت ضد میکروبی دارند و برای ورمی کمپوست مفید است
۲۲- افزایش عناصر موجود در ورمی کمپوست مانند نیتروژن یا ازت
۲۳- تسریع تبدیل مواد آلی به Humus
24- مهیا سازی خوراک سالم و آماده مورد نیاز کرم ها
۲۵- و … .(فکر میکنم همین قدرش هم کافی و قانع کننده باشه)
مطلب را تا انتها مطالعه کنید سپس تماس بگیرید.شماره های تماس در انتهای این مطلب موجود است
مشخصات ظاهری :
ویژه کمپوستمایعی ترش شیرینبه رنگ قهوه ایبا pH زیر ۴فرآوری شده از تخمیر ™EM•۱ ملاس نیشکر و آب™EM For Compost همان ™EM•۱ فعال شده استتاریخ انقضاء ۶ ماه پس از تاریخ تولید آن استبطری یکبار باز شده آن می بایست در طی ۶ هفته مصرف شود پس از آنغیر قابل استفاده نیست اما زمان فعالیت آن کاهش می یابد.
تسریع در تولید ورمی کمپوست با EM
تسریع در تولید ورمی کمپوست با EM
روش کـار
از قبل از مرحله کرم ریزی بایستی از EM استفاده شود تا کود گاوی کاملا فرآوری شود و آماده کرم ریزی گردد.
روش استفاده قبل از کرم ریزی:
پس از شستشوی کامل کود و گذشت ۱ روز از آن بایستی EM به نسبت ۴ لیتر در هر تن استفاده کرد به این طریق که این مقدار را با آب محلول کرده و به صورت یکنواخت به کود داده می شود به طوری که آب و ای ام به تمام قسمت های کود برسد.سپس روی کود را با پلاستیکی به مدت ۱ الی ۲ هفته می پوشانیم.سپس کود برای کرم ریزی آماده است.(می توان پلاستیک هم نکشید اما ما توصیه می کنیم که این کار را انجام دهید)
روش استفاده بعد از کرم ریزی:
پس از کرم ریزی داخل بستر ها بهتر است در هر بار آب دادن از محلول ای ام به نسبت ۲ لیتر در تن استفاده شود.این کار به سلامت کرم ها و تولید سریع تر کمپوست کمک می کند.اما می توان ای ام کمتری نیز استفاده کرد به طور مثال پس از ۲ بار آب دادن معمولی می توان بار سوم از ای ام استفاده کرد. ولی پیشنهاد ما آب دادن همیشگی به نسبت ۱ به ۲۰ می باشد که هم اقتصادی ست و هم مناسب برای کرم و کود.
نکته: برای هر تن کود به طور میانگین ۴۰۰ الی ۵۰۰ لیتر آب نیاز است
روش استفاده به هنگام کمپوست شدن:
پس از پایان فرآیند کمپوست و در مرحله ای که ورمی کمپوست به مرحله بلوغ رسیده است نیز می توان از EM به نسبت ۱ لیتر در هر تن جهت افزایش تراکم ریزجانداران و افزایش کیفیت آن استفاده کرد
در کمپوستی که به مرحله بلوغ رسیده است نیز میتوان از ™EM به نسبت ۱ لیتر در هر تن مواد آلی جهت افزایش تراکم ریزجانداران و افزایش کیفیت آن استفاده کرد حتی کاربرد کم ای ام(EM) به نسبت ۱ لیتر در ۱ تن مواد آلی نیز بوهای ناخوشایند را کاهش می دهد ولی موضوعی که بسیار چشمگیر است اینست که ™EM به روشنی سرعت تجزیه را افزایش می دهد بطوریکه کمپوستِ زباله های زیستی با این روش کمپوست سازی تنها ۶ تا ۸ هفته طول می کشد.
توضیحات جانبی:
برخی از آزمایش های انجام شده با ای ام در ورمی کمپوست:
آزمایشها و نتایج پژوهشها در سراسر جهان به گستردگی استفاده از این فرآورده زیستی انجامید. نتایج یکی از این پژوهشها که در شمال کالیفرنیا توسط گروهی پژوهشگر و درباره سودمندی های کاربرد ای ام در کمپوست هوازی زباله های زیستی است به شکل زیر است:
نسبت وجود کربن به نیتروژن در کمپوستی که از ™EM استفاده شده بود نسبت ۱۵ به ۱ بود درحالیکه های نسبت در کمپوستی که در آن از ای ام استفاده نشده بود نسبت ۱۸ به ۱ بود.
علاوه بر این، در کمپوستی که در آن از ™EM استفاده شده بود، کمپوست، دارای ۵ برابر بیشتر نیترات بود
نسبت NO2 به NH3 در کمپوستی که در آن از ™EM استفاده شده بود نسبت ۱۶ به ۱ بود درحالیکه در کمپوست بدون ای ام این نسبت ۳ به ۱ بود.
چرخه کربن به نیتروژن و تبدیل نیتروژن آلی به نیترات آن بیشتر است. آنالیز ریزاندامگان آن نیز نتایج زیر را ثابت می کند:
در کمپوستی که در آن از ™EM استفاده کرده بودند دارای برتری های زیر بود؛
گروه هتروتروفیheterotrophic) یا دگرپروردگی بیشتر
pseudomonad بیشتر
actinomycetes بیشتر
تعداد و تنوع میکروارگانیسم بیشتر
™EM در کشاورزی راهی تازه را در سطح گسترده باز کرده و نه تنها در مزرعه بلکه در صنایع تبدیلی کشاورزی نیز راهگشا بوده است
با استفاده ا ز ™EM میکروارگانیسم های سودمند باعث افزایش ارزش غذایی محصولات شده، کیفیت و کمیت محصولات کشاورزی را بالا می برد و باعث سلامتی گیاه جانوران و در نتیجه انسان می شود.
مصرف ™EM در اغلب کشورهای دنیا، از جنوب افریقا تا کشورهای اسکاندیناوی از ژاپن تا امریکای جنوبی (بیشتر از 150 کشور) گواه این دگرگونی درکشاورزی است.
کشاورزی » مزرعه
™EM در کشاورزی راهی تازه را در سطح گسترده گشوده و نه تنها در مزرعه بلکه در صنایع تبدیلی کشاورزی نیز راهگشا بوده است. میکروارگانیسم های سودمند ™EM باعث افزایش ارزش غذایی محصولات شده، کیفیت و کمیت محصولات کشاورزی را بالا می برد و در نتیجه باعث سلامتی گیاه جانوران و سپس انسان می شود. مصرف ™EM در اغلب کشورهای دنیا، از جنوب افریقا تا کشورهای اسکاندیناوی از ژاپن تا امریکای جنوبی (بیشتر از 150 کشور) گواه این دگرگونی در کشاورزی است.
سودمندیهای ™EM در مزرعه:
• کاهش هزینه های اقتصادی هم برای کشاورز و هم برای مصرف کننده
• تولید بیشتر
• فراهم کردن محصولات سالم و غنی برای سلامتی بیشتر
• فراهم کردن علوفه سالم برای جانوران
• پالودن خاک از زهرآب ها و بهبودی آن
• کمک به زمین برای نگه داشتن آب بمدت طولانی و مبارزه با خشکسالی با کمک کمپوست و بکاشی
• نگه داشتن آب در زمین و جلوگیری از بروز سیلابها با کمک کمپوست و بکاشی
• جلوگیری از آلودگی محیط زیست (زمین، آبهای روان، آبهای زیر زمینی، خوراک، علوفه و درنتیجه سلامتی جانوران و انسان).
تقویت زمین با استفاده از کاه و کلش (کاهی که پس از درو بر زمین باقی مانده):
اندازه مواد
60 لیتر ™EM
600 لیتر آب
در هر هکتار 60 تا 100 لیتر ای ام را به 300 تا 1000 لیتر آب افزوده و بر روی کاه و کلش محلول پاشی می کنیم. (نه در زیر تابش شدید نور آفتاب، بهتر است عصرها پاشیده شود) و سپس شخم می زنیم.
این یک کود گیاهی عالی برای زمین و خوراکی بی همتا برای ™EM است. این کود زمین را به شکل اسفنج در می آورد در نتیجه آّب و هوا (اکسیژن، نیتروژن) بیشتر درون خاک پخش می شود و هم مانند اسفنج آب را به مدت بیشتری در خود نگه می دارد و بدین شکل در ماههای خشک سال در برابر خشکی و خشکسالی مقاومت میشود. و از سوی دیگر در زمان بارانهای شدید آب را در زمین پخش می کند و از بروز سیلاب جلوگیری می شود.
کود آبیاری ـ افزودن ™EM به آب آبیاری:
به هر 1000 لیتر آب آبیاری 1 لیتر ™EM افزوده و به کشت رسانده شود.
محلول پاشی ™EM بر روی ساقه و برگ گیاه:
اندازه مواد
40 لیتر ™EM
400 لیتر آب
1 تا 5 بار در هرکشت، هنگام رشد بر گیاهان محلول پاشی شود.
در هر هکتار 40 لیتر ™EM را به 400 لیتر آب افزوده و بر برگ و ساقه گیاهان (در هنگام عصر) محلول پاشی شود.
™EM همه جانداران سودمند درون خاک را تقویت می کند.
کرم های خاکی شکم زمین هستند. (ارسطو 323 تا 384 پیش از میلاد).
کرم های خاکی هر روز به اندازه وزنشان خوراک می خورند و بیرون میدهند این کودی بسیار عالی برای زمین و آبی که از بدنشان بیرون میدهند خوراکی بی همتا برای موجودات ریز ذره بینی است در کل هیچ کودی به سودمندی کودی که کرم خاکی میسازد نیست. از سویی دیگر کرم خاکی آب و هوا را در لایه های زیرین زمین پخش می کند و بدینگونه خاک را شل و سودمند می سازد. در لایه بالایی خاک در هر متر مربع 400 گرم کرم خاکی پیدا میشود یعنی در هر هکتار 4 تن و در سال در هر متر مربع حدود 2 تا 3 کیلوگرم کرم خاکی تولید می شود. در شرایط عادی میبایست نزدیک 200 کرم خاکی پیدا شود ولی اکنون کاملاً آشکار است که در زمین ها دیگر کرم های خاکی به فراوانی گذشته پیدا نمی شود و این یکی دیگر از هزاران آسیب هایی که کودها و سم های شمیایی به زمین وارد نموده است.
زمین هایی که کرم خاکی کافی دارند، 5 برابر بیشتر نیترات، 7 برابر بیشتر فسفر، 11 برابر بیشتر پتاسیم، 2.5 برابر بیشتر مگنزیم و 2 برابر بیشتر کلسیم دارند.
™EM از مزرعه در برابر قارچ ها و آفات پشتیبانی می کند.
حشرات و یا آفت ها برای بقای نسل، تخم های خود را بر برگهای درختان و گیاهان سست که سیستم ایمنی ضعیفی دارند و یا در محیط فاسد و آسیب دیده (گندیده) می گذارند تا هنگام بیرون آمدن نوزادشان از تخم ها خوراک نزدیک، بی دردسر، کافی برای آنها فراهم باشد و هرچه محیط مناسب تر باشد آنها فرصت بیشتری برای ازدیاد دارند.
™EM از یک سو زمین و از سوی دیگر ریشه، ساقه و برگها را تقویت می کند.
™EM گندیدگی ها را از بین می برد و بدینگونه از ازدیاد قارچ ها و آفات در مزرعه جلوگیری می کند.
What is EM?
EM is the abbreviation for Effective Micro-Organisms.
EM is a combination of useful regenerated micro-organisms that exist freely in nature and are not manipulated in any way.
This mixture increases the natural resistance of soil, plants, water, humans, and animals.
EM considerably improves the quality and fertility of soil as well as the growth and quality of crops.
The possibilities and benefits in using EM are numerable and include the following:
For use in the home in daily life for everyone
The recycling of kitchen waste and turning it into valuable organic material;
In the garden to improve soil structure, increase productivity and to suppress both disease and weeds
For solving all kinds of environmental problems such as water, air, and soil pollution;
In agriculture and horticulture, fruit and flower cultivation;
In animal husbandry and for all kinds of pets;
In fisheries, aquariums and swimming pools;
In personal bodily hygiene and for the prevention and treatment of health problems.
EM consists of many different kinds of effective, disease-suppressing micro-organisms. Each of these effective micro-organisms has a specific task. In addition, these micro-organisms enhance each other’s working. This means that synergy occurs!
The micro-organisms are naturally existing and are not modified or manipulated in any way and are cultured according to a specific method. Some of which are known to produce bioactive substances such as vitamins, hormones, enzymes, antioxidants and antibiotics that can directly, or indirectly enhance plant growth and protection.
EM consists of the following five families of micro-organisms:
Lactic acid bacteria: these bacteria are differentiated by their powerful sterilising properties. They suppress harmful micro-organisms and encourage quick breakdown of organic substances. In addition, they can suppress the reproduction of Fusarium, a harmful fungus.
Yeasts: these manufacture anti-microbial and useful substances for plant growth. Their metabolites are food for other bacteria such as the lactic acid and actinomycete groups.
Actinomycetes: these suppress harmful fungi and bacteria and can live together with photosynthetic bacteria.
Photosynthetic bacteria: these bacteria play the leading role in the activity of EM. They synthesize useful substances from secretions of roots, organic matter and/or harmful gases (e.g. hydrogen sulphide) by using sunlight and the heat of soil as sources of energy. They contribute to a better use of sunlight or, in other words, better photosynthesis. The metabolites developed by these micro-organisms are directly absorbed into plants. In addition, these bacteria increase the number of other bacteria and act as nitrogen binders.
Fungi that bring about fermentation these break down the organic substances quickly. This suppresses smell and prevents damage that could be caused by harmful insects.
Effective Microorganisms, or EM is one of the most popular microbial technologies being used worldwide now and EM products have been on the market since 1983 in Japan.
EM comes in a liquid form and consists of naturally-occurring beneficial microorganisms.
Throughout the world, EM applications are made in the farming, livestock, environmental clean-up (polluted waterways, lakes and lagoons), and health industries.
What EM is not, is harmful, pathogenic, genetically-engineered/modified (GMO), nor chemically-synthesized. Neither is EM a drug or fertilizer.